Hasan Onat’ın ölümü ve Tatlı su Müslümanları

 

Hasan Onat’ın ölümü ve Tatlı su Müslümanları

Ehlisünnet, İslam’ın özüdür. Bir fırka değildir. Ehlisünnetten kopmalar olmuş çeşitli fırkalar meydana gelmiştir. Kişi Ehlisünnet dairesinin dışına çıksa buna kafir denmez. Ehli Bid’at denir. Bu ehl-i Bid’at kimselerin de itikadları küfre varmadıkça da bunlara kafir denmez. Fakat bunların hezeyanları zamanla onları küfre kadar götürür.

Peygamberin ve ashabının inancı üzerine olanlara ehlisünnet denir. Tarih boyunca da Müslümanlar böyle inanmışlardır. Bugün ise birtakım ilahiyat profları 14 asırlık birikimin üstüne set çekerek dünya Müslümanlarının %90 kadarının inandığı esaslara saldırıyor. Bu saldırılar karşısında ‘itikadından haberi olmayan’ eline bir ilmihal dahi almamış, kur’anı yüzünden okumaya aciz kimseler de çanak tutuyorlar. Bu acınası bir haldir.

Mustafa İslamoğlu, Caner Taslaman, Emre Dorman, Mehmet okuyan, İsmail saymaz, fehmi ilkay çeçen, Abdülaziz Bayındır, Cemil kılıç…bu saydıklarım Hasan Onat’a rahmet okuyan kimselerdir. Bu saydığım kimselerin bir tane ortak noktası varsa, o da ‘ehlisünneti küçük görmeleri, tahkir etmeleri, ulemayı aşağılamaları, tekfir etmeleri, ulamayı dini tahrif etmekle suçlamalarıdır’

Kafirler, ehli sünnet ulemanın 14 asırdır en basit diyebileceğimiz bir tecvid kaidesini günümüze kadar nakletmeleri karşında hayrete düşüyor. ‘bunlar dini nasıl da korumuşlar’ diyerek ulemamıza lanet ediyor. bizim yerli hainler ise ‘ehli sünnet ulema dini tahrif etmiştir’ diye sabah akşam TV programlarında boğaz patlatıyor…. Varın gerisini siz düşünün.

 

Hasan onat fikirleri

-ehlisünnet hatalıdır.

-14 asırlık gelenek ile bugün islamı anlayamayız.

-yeni bir islam anlayışına ihtiyaç vardır.

-Hac yeniden dizayn edilmeli.

-hadis inkarcılığı

 

Daha fazla söze gerek var mıdır?

Yorumlar

Popüler Yayınlar