Irkçılık ve Türkler

 

BÖLÜM I

ırk

Irkçılık, Türkiye’de her daim taze kalmış ve kökenleri çok eskilere dayanan meselelerdendir. Türkiye’de tek parti devrinde ırkçılık uygulamalarını görürüz. Komiktir ama kafatası ölçümü ile Türk ırkının özellikleri ortaya konulmaya çalışılmıştır. Irkçılığı bilhassa modern devletlerin inşa süreçlerinde görürüz. Tarihe baktığımızda ırkçılık namına yapılan katliamları, baskıları, tüm çıplaklığı ile görebiliriz. Bu içler acısı bir durumdur…(Meselemiz olmadığı için geçiyoruz)

İslam’a düşman olup, Türk ırkını göklere çıkaran Türkçülere bilim diyor ki ‘Türkiye’de bir ırkından bahsedilemez. Niye bahsedemeyiz, çünkü Türk toplumu uzun yıllardır diğer toplumlar ile etkileşim içindedir. Haliyle gerçek anlamda ırklar yoktur, günümüzde safkan ırklardan bahsedilemez’ Yine bilimciler diyorlar ki ‘Etnik köken ve ırk aynı şeyler değildir. Etnik kökenden birtakım farklılıklarımız vardır fakat bunlar biyolojik bir temelden kaynaklanmaz’ Bilime tapanların tanrısı Celal Şengör ve peygamberi Çağrı Mert Bakırcı’dan bu ‘gerçekleri’ daha ayrıntılı şekilde dinleyebilirsiniz. İtirazınız varsa da muhatabı bizler değiliz. Muhatabınız tanrılarınız ve tanrıcıklarınızdır.

Halen daha Türkçülük iddiasında olanlara deriz ki madem Türksünüz ‘DNA testi’ yapın. Eğer yüzde yüzünüz Türk değilse, sahtekarlık yapıp da yüzde yüzünüzü Türklüğe vermeyin.

 

BÖLÜM II

tengri biz menen

Müslümanları arap diyerek tahkir eden, tengricilere soruyoruz, sizin nereniz Türk? Zaten bilime göre bugün safkan ırktan bahsedilemiyor. Ne bilimsel olarak ne de kültürel olarak Türk değilsiniz.

Türk kültürüne bakın sonra da kendi düğünlerinize, çalgılarınıza, şarkılarınıza, evinizin iç tasarımına, isimlerinize, kıyafetlerinize… bakın, nereniz Türk? Bari numarandan da olsa Türk kültürünü yaşatın. Çocuklarınıza köktürçe öğretin, Türk isimleri verin, eviniz buram buram batı kokmasın, düğünlerinizde latin dansları yerine Türk dansları yapın. Bunlar da yok…numaradan da olsa yalandan da olsa Türk olamıyorsunuz…sadece ağzınız Türk…

İslam hukuku ve Arap alfabesi mi bize daha yakındır? Yoksa İtalyan, İsviçre, Almanya, Fransa hukukları ve latin alfabesi mi bize daha yakındır? 7 düvel ile savaştık diyoruz, ne uğruna savaştık? onların kıyafetlerini, ahlakını, alfabesini, kelimelerini, hukukunu almak için mi savaştık?

İslam hukuku ve Arap alfabesi Türklerin değil diye, Bunların Türklükle alakası yoktur diye, beğenmiyor sövüyorsunuz da İtalya’dan gelen ceza kanununa, İsviçre’den gelen medeni kanununa, Almanya’dan gelen borçlar kanununa, Fransa’dan gelen İdare kanununa niye küfretmiyorsunuz? Peki bunların Türklükle ne ilgisi var? Peygamberin sarığına küfredip beğenmiyorsunuz, peki ya İngilizlerden gelen şapkayı niye beğeniyorsunuz. Türklerin düşmanı olan İngilizlerin şapkasına niye küfredip, sövmüyorsunuz?

Çünkü samimi değilsiniz…

Yorumlar

Popüler Yayınlar